Jurre van Bommel SporthorsesAccommodatie en team

Accommodatie

Jurre van Bommel Sporthorses is gevestigd op de Brennerhoeve, de stoeterij van Jurre’s ouders die zich in 2008 in Ruurlo vestigden. Op het bedrijf gaan fokkerij, het opleiden van jonge paarden en het uitbrengen tot internationaal niveau hand in hand. De Brennerhoeve is vernoemd naar de eerste fokmerrie van de familie Van Bommel: Brenner (Pericles xx x Selim). Zij bracht twee zeer talentvolle, nationale springpaarden: Kilimanjaro (v. Burggraaf) en Milky Way (v. Gershwin).

Jurre van Bommel Sporthorses is een erkend leerbedrijf en lid van VSN (Vereniging Sportpaardenhandel Nederland) en DBFS (Dutch Breeders Foundation of Showjumpers).

Jurre van Bommel

Jurre van Bommel

Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft Jurre van Bommel al diverse klinkende resultaten behaald in de springsport. De fijne kneepjes van het vak leerde hij bij onder anderen Dave Maarse en Alan Waldman. Ook reed hij enige tijd onder begeleiding van Vincent Voorn. Naast het opleiden van jonge paarden, rijdt Jurre wedstrijden tot op internationaal niveau. Tevens heeft hij er veel plezier in om zijn kennis en kunde over te brengen op zijn leerlingen. Hij is bevoegd instructeur op het hoogste niveau allround (Engels en Duits).

Team

Op de Brennerhoeve zorgt een goed op elkaar ingespeeld team dat de omstandigheden voor paard en ruiter zo optimaal mogelijk zijn. Naast ruiter Jurre van Bommel maken zijn ouders Ruud en Paulien een belangrijk deel uit van dit team. Zij gaan vooral over de fokkerijkeuzes en staan Jurre met raad en daad bij. Groom Kelly Bannink zorgt dat de paarden er tiptop bijstaan.

Faciliteiten

sportstal met 14 boxen  6 grote buitenstallen  omheinde buitenbaan 
grote springtuin stapmolen galoppeerbaan
5 paddocks 12 ha weiland uitrijdmogelijkheid in het bos

View the embedded image gallery online at:
http://jurrevanbommel.nl/over-ons#sigProId0fd36ef4a9