Edmond springt eruit op Jumping de Achterhoek

Edmond wint met Jurre het 1.35 op Jumping de Achterhoek Edmond wint met Jurre het 1.35 op Jumping de Achterhoek Speciaal

Mooie resultaten voor Jurre van Bommel Sporthorses op Jumping de Achterhoek. Met de 8-jarige ruin Edmond (v. Vegas VDL) won hij de tweesterrenproef op 1.35m-niveau!

 

Naast dit hoogtepunt sprongen ook de andere paarden goed. Geronada (v. Eldorado van de Zeshoek) was alle dagen foutloos in de Big Tour 1*, Acky M (v. Querlybet Hero) liep een fijn rondje in de 1.45 m ranking proef en Call Me sprong top in de 1.45 m Grand Prix. Call Me werd gereden door Isabelle van Straaten, evenals Eiger B (v. Carthino Z) en Bisquit, een paard van de familie Veeneman, die derde werd in het 1.20 m.

 

Samenwerken


Isabelle woont en werkt al een tijdje op de Brennerhoeve in Ruurlo. Net als Jurre traint ze de springpaarden, rijdt wedstrijden en geeft bovendien veel les. “We werken in alles samen, al ben ik eindverantwoordelijk. Dat gaat heel goed, Isabelle heeft natuurlijk al veel jonge paarden opgeleid en voorheen op hoog niveau gesprongen. Het is fijn dat ze nu weer een paar paarden heeft waarmee ze verder kan komen”, vertelt Jurre.

 

Amerikaanse


De Amerikaanse springamazone Erin Doyle, die drie paarden bij Jurre heeft staan en door hem wordt getraind, startte Edsiliavanta (v. Berlin) in het 1.20 m. “Erins man werkt voor een Amerikaans bedrijf in Nederland en ze wonen hier. Ze traint volop bij mij en dat gaat hartstikke goed. Ze heeft nu 1.20 m gesprongen, en gaat volgende week in Roosendaal 1.30 m starten.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.