Jurre gaat internationaal

Jurre van Bommel heeft een fantastisch outdoorseizoen gedraaid. Kers op de taart was deelname aan het internationale CSI 3*-concours in het Zwitserse Crans-Montana.  

Met op de achtergrond de indrukwekkende bergtoppen van de Alpen, zette Jurre met de springpaarden goede prestaties neer op het CSI3* in Crans-Montana eind juli. "De paarden sprongen top, zeker als je bedenkt dat ze voor het eerst op dit niveau acteerden", vertelt Jurre. "Edmond liep zijn eerste driesterren rankingproef op 1.45 m niveua. We kregen helaas een pechfoutje, maar wat een paard!" Ook Ebell-Avant sprong drie dagen geweldig. Geronada won een proef en werd vijfde in het twee-fasen 1,35m. Acky M liep zijn eerste driesterren Grand Prix en deed dat met ongelooflijk gemak.

Verder

Jurre is dan ook buitengewoon tevreden over de paarden en het verloop van de wedstrijd. "Op een gegeven moment wil je graag verder, maar het is niet altijd even makkelijk om internationaal aan de start te komen. Hier kon het wel, en hoewel Zwitserland wel een stukje rijden is, was het een fantastische wedstrijd. De paarden hebben er ook veel van opgestoken dus het was zeer zeker de moeite waard."

Overige wedstrijden

Er waren meer mooie prestaties dit seizoen. Zo won Eiger B een proef in Roosendaal en was foutloos in de GP*. Ook won de hengst een proef op de Blom's young horses show bij Den Goubergh. Geronada won een jongepaardenproef op CSI Roosendaal en er waren diverse foutloze rondes en goede klasseringen voor Ebell-Avant, Edmond, Acky M en Zapitola S

 

Er zijn diverse nieuwe video's van de paarden beschikbaar. Klik op de linkjes van de paardennamen hierboven of ga direct naar Sportpaarden.

 

 

 

 

Afbeelding galerij

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.